Bunny Skater

Bunny Skater 1.1

Konijntjes op skateboards

Ooit een konijn op een skateboard gezien? In Bunny Skater speel je er eentje, die al balancerend op jet skateboard op jacht is naar wortels.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Origineel
  • Schattige hoofdpersoon
  • 72 levels

TEGEN

  • Repetitief
  • Weinig speciale moves

Goed
7

Ooit een konijn op een skateboard gezien? In Bunny Skater speel je er eentje, die al balancerend op jet skateboard op jacht is naar wortels.

Een platformspel met skateboards

Bunny Skater is een platformspel. Je beweegt je door weilanden, woestijnen en besneeuwde velden en eet ondertussen zoveel mogelijk wortels. Dit allemaal terwijl je jezelf in evenwicht houdt op je skateboard.

Het spel heeft 72 levels en drie verschillende omgevingen. De hoofdrol is altijd weggelegd voor het schattige konijn.

Een beetje sneller

De bediening van Bunny Skater is vrij simpel. Het enige dat je doet, is versnellen en springen. Speciale moves zijn er niet, de uitdaging ligt slecht in het ontwijken van rotsen en andere obstakels.

Een surrealistische mix

Een konijn op een skateboard, dat is natuurlijk een grappig en orgineel idee. Het spel zelf is erg vermakelijk.

De graphics zien er goed uit, de bediening werkt zoals het hoort en het konijntje zelf is ronduit schattig. Iets meer uitdagingen en trucs hadden Bunny Skater echter wel tot een completere game gemaakt.

Alles voor de wortels

Of je nu probeert om alle levels te voltooien of slechts een paar minuutjes per keer wilt spelen (wat prima kan met de korte levels): met Bunny Skater heb je een leuk, hetzij wat beperkt, platformspel in handen.

Meeste downloads Adventure voor Android

Meer
Bunny Skater

Download

Bunny Skater 1.1

Beoordelingen about Bunny Skater